luni, 2 aprilie 2018

Vinete umplute cu branza


Vinete umplute cu branza

Ingrediente:O Vanata,75g telemea de oaie,4-5 rosii uscatela soare conservate in ulei,o lingurita miere,o lingurita paprika iute,o lingurita ulei de masline,piper.

Mod de preparare:Se taie vinetele pe lungime,in lamele de 3-5 mm Se prajesc fasiile de vinete ,pe fiecare parte,intr-o tigaie cu putin ulei,pana se rumenesc,apoi se lasa la scurs pe hartie absorbanta.Branza se sfarama cu o furculita,se adauga mierea ,rosiile taiate cubulete,paprika si uleiul de masline.Pe o folie de plastic se pun vinetele usor incalecate,se pipereaza ,apoi se aseaza umplutura de branza perpendicular ,pe lungimea vinetelor,la unul din capete si se ruleaza cat mai strans cu ajutorul foliei.Se da ruloul obtinut ,cu folie cu tot ,la congelator,pentru 1/2 ore sau la frigider pentru 2 ore,dupa care se scoate folia,se taie felii si se servesc ca aperitiv.

                                     Ana NICA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu