luni, 16 iulie 2012

Angie Sanclemente Valencia :modelul de lenjerie intima ,cap al unei retele de traficanti de cocaina



Angie Sanclemente Valencia: modelul de lenjerie intima, cap al unei retele de traficanti de cocaina

Angie Sanclemente Valencia model Columbian de lenjerie intima in varsta de 30 de ani – cap al unei retele de traficanti de droguri din Argentina catre Europa.
Angie Sanclemente Valencia a fost maritata cu renumit traficant de droguri, angaja doar modele foarte sexy pentru a transporta din America de Sud catre Europa droguri. Ea descrie modelele ce lucrau pentru ea ca fiind “nesuspicioase, ingeri ai frumusetii”. Valencia, care a fost incoronata in Columbia “Regina cafelei”, in anul 2000, a plecat ca model si s-a stabilit in Argentina in 2009 pentru a pune bazele unei retele de traficanti. “Ingerii” ei, erau platiti cu 3,200 £ pentru fiecare transport si se banuieste ca la fiecare 24 de ore, cel putin un model de al ei cu pachete de cocaina urca in avion cu destinatia Europa . Din Argentina zburau in Cancun, iar de acolo spre Europa.
Reteaua a inceput sa se destrame, cand unul dintre “ingeri” a fost prins pe aeroportul international din Buenos Aires , Argentina, avand asupra ei o cantitate de 55 kg de cocaina.
Tanara in varsta de 21 de ani a inceput sa vorbeasca iar intr-un interval de 12 ore politia a arestat alte trei persoane. Tanara ce transporta drogurile nu a incercat nici macar o clipa sa ascunda pachetele in bagajele ei deoarece credea ca nimeni nu o va controla sau ii va zice nimic.
In urma arestarilor, Valencia a disparut imediat din hotelul de patru stele din Buenos Aires unde era cazata. Modelul fugar a fost ulterior arestat intr-un Hostel, K-Loji , Argentina, dupa mai bine de doua luni.

Sursa:cerceteaza.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu