Inghetata de ciocolata
Ingrediente: 8 galbenusuri,250g zahar,1 litru lapte,1 plic zahar vanilat ,250 g smantana, 125 g ciocolata cu lapte,1 lingura de cacao
Mod de preparare:Se pune laptele pe foc si se lasa la fiert.Se adauga zaharul vanilat.Se da deoparte pana se raceste.Intre timp ,se bat galbenusurile cu zaharul pana cand acestea se dizolva complet.Se toarna cacao si se amesteca usor .Laptele se pune peste oua ,se amesteca si se fierbe la foc mic pana cand compozitia devine omogena.Se ia vasul de pe foc .Se topeste ciocolata si se incorporeaza in amestec .Se bate smantana cu mixerul si se aduga in compozitie.Se aseaza in forme si se da la rece.
-*-
STIATI CA ...
*Senna creste in Africa tropicala si tarile arabe
*Sarsaparilla este o planta agatatoare originara din Mexic actualmente cu o arie de raspandire mai mare in America Centrala si de Sud
*Ipeca este o planta originara din Brazilia
Ingrediente: 8 galbenusuri,250g zahar,1 litru lapte,1 plic zahar vanilat ,250 g smantana, 125 g ciocolata cu lapte,1 lingura de cacao
Mod de preparare:Se pune laptele pe foc si se lasa la fiert.Se adauga zaharul vanilat.Se da deoparte pana se raceste.Intre timp ,se bat galbenusurile cu zaharul pana cand acestea se dizolva complet.Se toarna cacao si se amesteca usor .Laptele se pune peste oua ,se amesteca si se fierbe la foc mic pana cand compozitia devine omogena.Se ia vasul de pe foc .Se topeste ciocolata si se incorporeaza in amestec .Se bate smantana cu mixerul si se aduga in compozitie.Se aseaza in forme si se da la rece.
-*-
STIATI CA ...
*Senna creste in Africa tropicala si tarile arabe
*Sarsaparilla este o planta agatatoare originara din Mexic actualmente cu o arie de raspandire mai mare in America Centrala si de Sud
*Ipeca este o planta originara din Brazilia
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu