Pasta de ton
Ingrediente : O conserva mare de ton,250 g mascarpone,zeama de lamaie,1/2 legatura de marar, un avocado,sare,piper.
Mod de preparare: Se pune pestele la scurs intr-o strecuratoare.Intre timp ,se taie avocado ,se sucesc in sens invers acelor de ceasornic cele 2 jumatati,se scoate samburele si o jumatate de avocado se pune in mixer .Se mixeaza pana se obtine un piure .Se adauga ,in bolul mixerului ,pestele si mascarponele si se potriveste gustul de sare ,piper si zeama de lamaie.Se amesteca si se da la rece 30 de minute .Se pregatesc tartine care se duc la masa cu marar deasupra .E bine ca,inainte de preparare,ingredientele sa aiba temperatura camerei ,ca sa nu se taie compozitia.
STIATI CA...
*Rozmarinul este de origine mediteraniana
*Gingko mai este denumit si arborele templier.Originar din Asia ,la noi creste doar cultivat
*Floarea -pasiunii este originara din America de Nord
Ingrediente : O conserva mare de ton,250 g mascarpone,zeama de lamaie,1/2 legatura de marar, un avocado,sare,piper.
Mod de preparare: Se pune pestele la scurs intr-o strecuratoare.Intre timp ,se taie avocado ,se sucesc in sens invers acelor de ceasornic cele 2 jumatati,se scoate samburele si o jumatate de avocado se pune in mixer .Se mixeaza pana se obtine un piure .Se adauga ,in bolul mixerului ,pestele si mascarponele si se potriveste gustul de sare ,piper si zeama de lamaie.Se amesteca si se da la rece 30 de minute .Se pregatesc tartine care se duc la masa cu marar deasupra .E bine ca,inainte de preparare,ingredientele sa aiba temperatura camerei ,ca sa nu se taie compozitia.
STIATI CA...
*Rozmarinul este de origine mediteraniana
*Gingko mai este denumit si arborele templier.Originar din Asia ,la noi creste doar cultivat
*Floarea -pasiunii este originara din America de Nord
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu