Limba sarbeasca
Ingrediente :6-8 felii limba,1 ceapa,2 ardei grasi,3-4 rosii,1 foaie dafin,8 linguri de ulei,2 linguri de vin,2 felii lamaie,1 varf de cutit de piper,patrunjel verde,sare.
Mod de preparare: Ceapa,feliata subtire se caleste ,2 minute in ulei.Se pune ardeiul taiat felii subtiri si dupa 5 minute rosiile felii si toate celelalte.Se adauga supa in care a fiert limba.Se da la cuptor 15-20 de minute ca sa se formeze sosul si sa se ridice uleiul deasupra .Se serveste rece.
-*-
STIATI CA ...
*In secolul 17,europenii foloseau isopul ca planta aromatica pentru reamprospatarea aerului viciat din diverse incaperi
*Lichenul-renului este un lichen raspandit mai ales in nordul Europei .La noi este intalnit in zona de munte ,pe stanci.
Ingrediente :6-8 felii limba,1 ceapa,2 ardei grasi,3-4 rosii,1 foaie dafin,8 linguri de ulei,2 linguri de vin,2 felii lamaie,1 varf de cutit de piper,patrunjel verde,sare.
Mod de preparare: Ceapa,feliata subtire se caleste ,2 minute in ulei.Se pune ardeiul taiat felii subtiri si dupa 5 minute rosiile felii si toate celelalte.Se adauga supa in care a fiert limba.Se da la cuptor 15-20 de minute ca sa se formeze sosul si sa se ridice uleiul deasupra .Se serveste rece.
-*-
STIATI CA ...
*In secolul 17,europenii foloseau isopul ca planta aromatica pentru reamprospatarea aerului viciat din diverse incaperi
*Lichenul-renului este un lichen raspandit mai ales in nordul Europei .La noi este intalnit in zona de munte ,pe stanci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu