Sos pentru fondue/friganele
Ingrediente :1/4 cana maioneza,3 linguri smantana,3 catei de usturoi taiati fin,boia de ardei dulce,piper
Mod de preparare : Se amesteca totul si se raceste cel putin 2 ore inainte de servire . Sosul se potriveste la fondue bourguignon sau chinezesc ,ca aperitiv,inmuind in el bucati de morcov ,telina,buchete de conopida sau brocoli,ciuperci,ardei gras etc.
-*-
STIATI CA ...
* Chinezii foloseau iasomia pentru purificarea camerelor in care dormeau bolnavii
* In vremea reginei Elisabeta I a Angliei ,mancarea era aromata cu trandafiri
* Desi istoria mentioneaza provenienta persana a macesului ,legendele elene spun ca fructele sale s-au format din sangele lui Adonis
-Ani va doreste POFTA BUNA !-
Ingrediente :1/4 cana maioneza,3 linguri smantana,3 catei de usturoi taiati fin,boia de ardei dulce,piper
Mod de preparare : Se amesteca totul si se raceste cel putin 2 ore inainte de servire . Sosul se potriveste la fondue bourguignon sau chinezesc ,ca aperitiv,inmuind in el bucati de morcov ,telina,buchete de conopida sau brocoli,ciuperci,ardei gras etc.
-*-
STIATI CA ...
* Chinezii foloseau iasomia pentru purificarea camerelor in care dormeau bolnavii
* In vremea reginei Elisabeta I a Angliei ,mancarea era aromata cu trandafiri
* Desi istoria mentioneaza provenienta persana a macesului ,legendele elene spun ca fructele sale s-au format din sangele lui Adonis
-Ani va doreste POFTA BUNA !-
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu