luni, 8 ianuarie 2018

Smoothie de pierseci si fistic

Smoothie de pierseci si fistic

Ingrediente:4 pierseci mari coapte,300ml lapte,100ml smantana,1 linguruta apa de flori de portocal,1 lingura zahar pudra,3 linguri fistic decojit,crud

Mod de preparare : Se decojesc piersicile ,li se scot samburii si se taie bucati.In blender se amesteca piersicile ,laptele,apa de flori de portocal  si zaharul pana se obtine un suc cremos care se va da la rece 30 de minute.Fisticul se toaca mare si se pastreaza 2 lingurite pentru decor .Restul de fistic impreuna  cu smantana ,se incalzeste la foc mic ,2 minute, apoi se mixeaza energic pentru a rezulta o crema verzuie si spumoasa.Sucul de piersici se pune in cesti ,apoi se adauga usor ,in mijlocul fiecarei cesti ,crema de fistic.Fiecare ceasca se presara cu fisticul tocat pastrat.

                                                *    POFTA BUNA *

STIATI CA...

*In Grcia antica ,usturoiul era denumit „trandafirul care pute ”
*In Spanie ,usturoiul avea o utilizare aparte,care nu se mai intalneste la alte popoare,se introducea usturoi in narile cailor si catarilor care sufereau de lipsa de oxigen .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu