Paine cu usturoi
Ingrediente: 1/2 cana de unt inmuiat/margarina,6 catei mari de usturoi,1 lingura patrunjel tocat fin
Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca pana la omogenizare,Se intinde pe paine ,se inveleste totul in folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius ,timp de aproximativ 25 de minute.Se poate servi imediat ce este scoasa din cuptor sau poate fi lasata sa se usuce si servita drept crutoane cu usturoi.
Ana Nica
-*-
STIATI CA...
*Denumirea de „ timbale” provine de la numele recipientului in care se gatea ,pe vremuri,preparatul,de forma usor conica,asemanatoare unui vechi instrument muzical de percutie arab,thabal (timpan).La origine,timbalele erau produse de patiserie confectionate din faina ,sare,unt si apa ori din faina cu un mic adaos de zahar si mirodenii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu