luni, 2 iulie 2018

Pasta de carne cu ciuperci

Pasta de carne cu ciuperci

Ingrediente:1/2 kg carne de porc si vitel,50 g franzela,1 dl. lapte,200g smantana,2 linguri coniac sau rom ,3 oua,1 ceapa,condimente,100g ciuperci,ulei,50 g unt.

Mod de preparare: Carnea de vitel si de porc mai grasa,franzela muiata in lapte si nestoarsa ,ceapa tocata ,inabusita cu ciupercile,sarea,piperul,ienibaharul  in 2 linguri de ulei pana scade apa lasata de ciuperci ,se trec de 2-3 ori prin masina .Se adauga smantana,galbenusurile,se potriveste de sare si condimente,dupa care se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare.Se pune in forma unsa bine cu unt netopit.Se coace 1 ora in cuptorul bine incins ,in tava cu apa fierbinte neacoperita. Se orneaza.


                                                                 -POFTA BUNA !-

Ana Nica



Foto Creative Commons

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu