*Reteta delicioasa
Foto:Wikimedia Commons
Peste cu sos rosu
Ingrediente:24 bucati peste cu carne alba,2 gulii,cateva boabe de piper ,o foaie de dafin.
Sos:100g rosii uscate in ulei,50g muguri de pin ,50g parmezan,150ml ulei de masline,4 catei de usturoi.
Mod de preparare:Guliile se pun la fiert in apa cu sare 1/2 ora.In alta oala se pune pestele la fiert cu cateva boabe de piper si o foaie de dafin .Pentru sos mugurii de pin se prajesc ,fara ulei,intr-o tigaie ,apoi se pun in mixer impreuna cu celelalte ingrediente ,tot fara ulei.Se amesteca turnand uleiul in fir subtire,ca la maioneza.Pentru servit,se face un pat din felii de gulie fierte,dupa care se toarna sosul si deasupra,pestele.
Ana NICA
-POFTA BUNA !-
PESTE CU SOS ROSU |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu