sâmbătă, 5 octombrie 2019
Bors de hamei
Bors de hamei
*Reteta delicioasa
Foto:Wikimedia Commons
Ingrediente: 1/4 kg oase afumate;1/4 kg hamei;1 ceapa;1/4 l bors;1 galbenus;150 g smantana;patrunjel;leustean.
Mod de preparare: Oasele afumate se pun la fiert cu 2 l de apa rece.Cand clocoteste apa,se pune hameiul spalat si taiat bucatele cat mai mici si ceapa tocata ,In momentul fierberii,se acreste cu bors,se adauga putin bulion si se potriveste de sare .Se lasa sa dea in cateva clocote,apoi se trage la o parte si fierbinte se drege cu galbenus si smantana,batuta cu o lingura de apa rece.Se presara patrunjel sau leusteantocat.
Ana NICA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu