Placinta cu branza de vaci
*Reteta delicioasa
Foto:Wikimedia Coomons
Blat:2 oua;150g zahar;100g faina;250g smantana;2 linguri unt;praf de copt
Umplutura:1/2 kg branza de vaci;150g zahar;1 plic zahar vanilat;2 oua;2 linguri gris
Mod de preparare: Pentru blat se amesteca ouale cu 1/2 din cantitatea de zahar pana se albesc.Se adauga apoi smantana si untul topit,se amesteca si se continua cu faina si praful de copt.Pentru umplutura,branza se amesteca cu ouale si restul zaharului,dupa care se pune grisul si zaharul vanilat.Se unge tava cu unt si se toarna amestecul cu faina pentru blatsi celalalt amestec pentru umplutura .Se amesteca putin in tava si se da la cuptor pentru 50 de minute
Ana NICA
*POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu