Ingrediente:4 copane de pui,2 cepe,8 ardei kapia, 1 legatura de marar,1 legatura de patrunjel,250 l suc de rosii,3 catei de usturoi,3 linguri de ulei,sare,piper.
Mod de preparare:Se coc ardeii,apoi se presare cu sare,se pun intr-un vas si se curata de seminte si coaja.Copanele se spala,iar ceapa se taie "julienne" apoi se inabusa in ulei 2-3 minute.Se adauga copanele si se toarna cate putina apa fierbinte.Dupa ce apa a acoperit carnea,se pune capacul si se fierbe la foc mediu.Cand s-a inmuiat carnea ,se toarna sucul de rosii,iar dupa ce a fiert 5 minute ,se pun ardeii copti ,verdeata tocata,usturoiul curatat si pisat ,sare si piper dupa gust.
-POFTA BUNA !-
Ana Deveanu
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu