joi, 3 iunie 2021

Cotlet luidneese

Cotlet luidneese
*Reteta delicioasa
*Foto:Wikimedia Commons

INGREDIENTE:500g cotlet de porc fara os;4 rinichi de porc,5 carnati proaspeti subtiri din carne de vita si oaie ;otet;6 carnati afumati;150g ficat de porc;sare;piper;1 kg cartofi;300-400 g branza de burduf;1/2 legatura de marar;100 ml de ulei.

MOD DE PREPARARE:Rinichii se spala in mai multe ape si se lasa in otet diluat ,pentru 2-3 ore.Cotletul se spala si se gaie cuburi sau se feliaza.Carnatii se calesc in ulei incins ,iar cand si-au schimbat culoarea ,se adauga cotletul ,rinichiul bine scurs si cubuletele de ficat spalate ,in prealabil,in mai multe ape.Se lasa la foc mediu ,am estecand pana se patrund toate ,iar la sfarsit se sareaza si se condimenteaza .Se decojesc cartofii ,se spala si se taie rondele subtiri ,apoi se inabusa in uleiul ramas de la prajit carnea .Pe un platou se aseaza carnea ,carnatii si cartofii ,toate fierbinti ,iar deasupra se pune bra nza de burduf  amestecata cu marar tocat .Fiecare portie va trebui sa cuprinda de toate

                                                     -POFTA  BUNA!-

Ana NICA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu