sâmbătă, 12 iunie 2021

Pasta de sunca



Pasta de sunca
*Reteta delicioasa
Foto:Wikimedia Comons

INGREDIENTE:300g sunca slaba;3 oua;100g ciuperci;150 g unt;100g frisca;5-6 sardele;o lingura rom;sare;piper;ienibahar;o ceapa medie.

MOD DE PREPARARE:Sunca se da prin masina de tocat de 2-3 ori,impreuna cu albusurile fierte tari ,ciupercile,care au fost ,in prealabil inabusite cu ceapa tocata ,sare ,piper si ienibahar in 50 g unt ,la foc mic  cca 1/4 ora si sardelele .Restul untului se freaca spuma ,apoi se adauga pasta ,romul si frisca .Se amesteca totul bine ,se potriveste de sare si se aranjeaza pe farfurie.Se presara deasupra albusul tocat marunt si se orneaza cu masline in forma de stea si gogosar.

Ana Deveanu

                                                           -POFTA  BUNA !-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu