luni, 23 iulie 2012

Bruce Reynolds:barbatul care a jefuit un tren de 74 milione $ fara nici o armaBruce Reynolds: babatul care a jefuit un tren de 74 milioane $ fara nici o arma

“The Great Train Robbery” – a fost numele dat jafului de 2,3 milioane £ comis in data de 8 August 1963 la podul de cale ferata Bridego, Ledburn, langa Mentmore in Buckinghamshire, Anglia. Trenul oficiului postal londonez a oprit la semnalele de cale ferata declansate de catre infractori. O gasca de 15 membrii, condusa de Bruce Reynolds, incluzandu-i si pe Ronnie Biggs, Charlie Wilson, Jimmy Hussey, John Wheater, Brian Field, Jimmy White, Tommy Wisbey, Gordon Goody si Buster Edwards au furat 2,3 milioane lire sterline in bancnote de 1, 5 si 10 £ – echivalentul a 40 milioane £ sau 74 milioane $ in 2006. Desi nu au fost folosite arme in acest jaf, mecanicul de locomotiva, Jack Mills, a fost lovit in cap cu o bara de fier cauzandu-i un ochi invinetit si alte echimoze faciale.
Atacatorul a fost unul dintre cei trei membrii ai bandei care nu au fost arestati sau identificati vreodata.
Treisprezece dintre membrii bandei au fost prinsi dupa ce politia a descoperit amprentele acestora in ascunzatoarea lor la Leatherslade Farm, în apropiere de Oakley, Buckinghamshire.
Sursa:cerceteaza.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu