luni, 11 februarie 2013

Stapanul Timpului


Stăpânul Timpului
-CAPITOLUL XLVI-


1 Acolo l-am văzut pe Cel care hotăra perindarea zilelor; cu chipul de culoarea lânii albe. El era însoţit de o fiinţă cu aparenţă umană, al cărei chip radia o compasiune angelică.
2 L-am întrebat pe Îngerul care mă însoţea: Cine este şi de unde vine? De ce merge alături de Stăpânul Timpului?
3 Iar el mi-a explicat: „Este Fiul Omului, cel care deţine dreptatea, căci ea locuieşte cu El. El va dezvălui toate tainele, pentru că Dumnezeu L-a ales şi este acolo deoarece soarta Lui Îl poartă în dreptate, în faţa Domnului, pe veci.
4 Acest Fiu al Omului pe care tocmai L-ai văzut, îi va face pe regi şi pe cei puternici să se ridice de pe tronurile lor;
5 El va rupe frâiele pe care le ţin cei puternici, le va sparge dinţii celor ce încalcă poruncile divine, îi va răsturna pe regi şi-i va lăsa storşi de vlagă, fără putere, pentru că ei nu L-au slăvit şi nu L-au ascultat.
6 El le va risipi trufia celor tari şi-i va umple de ruşine. Viermii vor colcăi în aşternutul lor şi nu vor avea nădejde de a se scula, pentru că nu au preamărit numele Domnului.
7 Totuşi, ei sunt cei ce judecă stelele din cer, ridică mâinile împotriva Celui Prea-Înalt şi calcă în picioare Pământul pe care locuiesc. Toate faptele lor sunt false, căci bogăţia lor stă la temelia puterii lor. Ei cred în zeii pe care i-au şlefuit cu mâinile lor.
8 Ei tăgăduiesc numele Dumnezeului suprem, îi prigonesc pe cei ce se adună în numele Lui şi pe cei ce-I sunt credincioşi”.
Sursa:angelinspir.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu