luni, 15 iulie 2019

Limba cu sos ragu

Limba cu sos ragu
*Reteta delicioasa

Ingrediente:6-8 felii limba ,1 morcov,1 patrunjel,1 telina,1 ceapa,1 foaie de dafin,4 linguri vin,2 linguri sos de rosii,3-4 felii de lamaie,150 g masline,1 lingurita faina ,sare,piper,putin cimbru,8 linguri ulei,1 lingurita zaharars,supa in care a fiert limba.

Mod de preparare:Zarzavatu dat pe razatoarea mare,se caleste 2 minute in ulei,apoi se stinge cu supa in care a fiert limba,ca sa-l cuprinda bine si se lasa sa fiarba acoperit ,pana se inmoaie.Dupa,se trece prin sita .Faina se subtiaza cu supa rece /bulion se pune peste zarzavat impreuna cu restul ingredientelor si feliile de limba .Se subtiaza din nou cu supa ca sa cuprinda bine limba si maslinele.Se da la cuptor 20 de minute.Se serveste rece.

                                                        -POFTA  BUNA ! -

         Ana NICA

LIMBA CU SOS RAGU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu