marți, 10 septembrie 2019

Supa-gulas

Supa-Gulas
*Reteta delicioasa
Foto:Wikimedia Commons

Ingrediente:1 kg carne de vita,1 rosie;2 cepe;1 ardei gras rosu;1 lingura boia dulce;2 linguri ulei;6-8 cartofi;1 morcov;sare;piper.

Mod de preparare.Intr-o oala cu fund dublu /tucise calesc ceapa,ardeiul si roasia.Dupa ce ceapa a devenit translucida ,se adauga carnea taiata cuburi si se rumeneste si aceasta.Se presara boiaua .Se pune apa cat sa acopere carnea,avand grija ca lichidul sa fie rosu.La nevoie se mai pune boia.Se acopera si se lasa la fiert ,cu capac,pentru 2 ore.Dupa ce carnea s-a fiert,se pun cartofii cuburi,morcovul rondele ,sare,piper si apa cat sa acopere totul si se mai lasa la fiert 1/2 ore.

                                              -POFTA BUNA-

Ana NICA
SUPA-GULAS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu